Jan Verheyen en Peter Van den Begin duiken op in 'Amateurs' - PREVIEWS

zondag 28 september 2014

Op maandag 29 september is 'Amateurs' aan de vijfde aflevering toe, waarin Stanny Krets (Stany Crets) zijn rol als regisseur van De Pajotters even opzij zet, om samen met Peter Van den Begin zelf te gaan acteren op de set van Jan Verheyen.

Ook Patrick (Ludo Hoogmartens) heeft een rol als figurant weten te bemachtigen in de film en is dolbij dat hij samen met zijn goede vriend Stanny op de set zal staan. Stanny denkt daar echter anders over.


Ondertussen gaat Jan (Marc Van Eeghem) met Els (Ann Tuts) mee naar haar afstudeerproject in Watou. Daar aangekomen, wordt hij meteen uitgenodigd om deel te nemen aan een spirituele sessie met desastreuze gevolgen.

Tijdens een nieuwe repetitie met De Pajotters verliest Stanny zijn geduld wanneer blijkt dat de groep niet de vorderingen maakt die hij vereist van zijn spelers. Ze zijn drie weken voor de première van 'Antigone' en volgens hem beseft het gezelschap niet hoeveel werk er nog voor de boeg is. Hij heeft ook een extra opdracht voor Charlotte (Evelien Bosmans): hij wil dat ze – functioneel – naakt gaat in het stuk. Jan kan al de veranderingen moeilijk plaatsen en besluit naar voorzitter Jos (Fred Van Kuyk) te stappen.

Stiene (Els Dottermans) neemt ondertussen haar zoon Pierre (Matteo Simoni) voor het eerst mee naar een beschutte werkplaats, waar hij op slag in de ban raakt van de mysterieuze Laura Sarapo (Tanya Zabarylo). En Jef (Frank Vercruyssen) legt de laatste hand aan het meest spectaculaire decor dat hij ooit gebouwd heeft.

'Amateurs', maandag 29 september om 21.45 uur op VTM.

Bekijk deze aflevering online!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers