JIM trapt festivalzomer af: Sean en Niko gaan live op Rock Werchter

woensdag 24 juni 2015

Sean Dhondt en Niko Van Driessche gaan met 'Festivalitis' ook dit jaar een hele zomer lang live van op de grootste festivals. Het duo trapt de festivalzomer nu donderdag 25 juni af met vier dagen live verslag op Rock Werchter.

In de JIM-studio – die dit jaar op de festivalweide vlakbij de Mainstage staat – zullen Sean en Niko tussen 20.00 en 01.00 uur heel wat artiesten ontvangen voor een babbel, de strafste stukjes live muziek brengen en geregeld de wei op gaan om de sfeer op te snuiven. De week na Rock Werchter, op maandag 29 juni en dinsdag 30 juni om 21.00 uur, zet JIM de hoogtepunten nog eens op een rij in een tweedelige 'Festivalitis'-special.


'Festivalitis' zendt deze zomer ook live uit op Summerfestival (4/7 – 5/7), Pukkelpop (20/8 – 22/8) en Laundry Day (5/9). Daarnaast gaat JIM dit jaar voor het eerst live op Tomorrowland (24/7 – 26/7). Voor uitgebreide best of-specials trekt Niko ook naar Couleur Café, Les Ardentes, Dour, Lokerse Feesten, Feest in het Park en Suikerrock.

Festivals staan meer dan ooit centraal bij JIM deze zomer: op maandag 29 juni start ook het nieuwe live-programma 'Festivalitis Daily'. Niko zorgt daarin een hele zomer lang voor een dagelijkse festivalupdate. Van maandag tot donderdag blikt Niko tussen 20.00 en 21.00 met de kijkers vooruit naar de eerstvolgende festivals, neemt hij een kijkje over de landsgrenzen heen naar de grootste internationale festivals en schotelt hij een dagelijkse portie nieuwtjes uit festivalland voor.

Flashbacks naar vorige zomer, verlangen naar weides vol muziek, uitkijken naar de unieke sfeer die ontstaat als duizenden tegelijk uit de bol gaan op dezelfde band: het 'festivalgevoel' is niet in één woord te beschrijven en is voor iedereen anders. JIM gaat daarom de hele zomer lang op zoek naar hét ultieme festivalgevoel en stelde deze vraag ook aan enkele artiesten en bekende gezichten, waaronder ook Gabriel Rios, die op zondag 28 juni de KluB C afsluit op Rock Werchter.

'FESTIVALITIS: ROCK WERCHTER LIVE BIJ JIM'
DONDERDAG 25 JUNI, VRIJDAG 26 JUNI, ZATERDAG 27 JUNI EN ZONDAG 28 JUNI
VAN 20.00 TOT 01.00 UUR.

'FESTIVALITIS: BEST OF ROCK WERCHTER 2015'
DEEL 1 OP MAANDAG 29 JUNI, DEEL 2 OP DINSDAG 30 JUNI
VAN 21.00 TOT 23.00 UUR.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers