'JIMMIES 2015' vrijdag live te zien op JIM

donderdag 19 februari 2015

Vrijdag 20 februari vindt de vierde editie van de JIMMIES plaats. Tussen 18.00 en 20.00 uur presenteren VJ's Sean en Eline de JIMMIES live vanuit de JIM-studio.

Dit jaar worden er 28 verschillende JIMMIES uitgereikt. Ondertussen hebben maar liefst meer dan 10.000 jongeren hun stem uitgebracht. Tussen de awarduitreikingen zijn er optredens van o.a. Jebroer, OMI en Tout Va Bien.


Luc Van Laer en Els Vercauteren, netmanagers JIM: 'We hechten bij JIM heel veel belang aan de stem van de jongeren. We vinden het dus heel leuk dat er meer dan 10.000 jongeren hun stem hebben uitgebracht voor de JIMMIES. Elk jaar proberen we wat nieuws te brengen bij de JIMMIES, deze keer wordt het een echt feestje met niet alleen veel bekend volk maar ook een studio vol kijkers, die we met plezier verwelkomen in het JIM huis.'

In de aanloop naar de JIMMIES trokken VJ's Eline en Niko tijdens de JIMMIES Stemweek afgelopen week heel Vlaanderen rond om de laatste stemmen te sprokkelen en genomineerden een bezoekje te brengen.

'Live-uitzending JIMMIES 2015', vrijdag 20 februari om 18.00 uur op JIM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers