K3 en Klaas Vaak in het nieuwjaarsweekend op VTMKZOOM

vrijdag 30 december 2016

VTMKZOOM brengt op 31 december om 17.40 uur een uniek jaaroverzicht van 1 jaar Marthe, Hanne en Klaasje met 'Het Dagboek van K3 – 2016'.

5 keer platina voor 10.000 luchtballonnen, heel wat awards, verschillende tv-programma's en honderden shows: VTMKZOOM zet alles op een rij wat er het afgelopen jaar gebeurd is in het leven van K3. Daarna volgt om 18.45 uur het K3 loves you afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje. Na de spannende liveshows van 'K3 Zoekt K3' gingen Karen, Kristel en Josje samen met hun opvolgsters op tournee: een wervelend debuut voor Klaasje, Marthe en Hanne, en voor Karen, Kristel en Josje een emotioneel afscheid.


Op 1 januari 2017 staat er bij VTMKZOOM om 15.15 uur de Efteling-sprookjesmusical 'Klaas Vaak' op het programma. Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. De laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Klaas Vaak gaat samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers