KAA Gent & KRC Genk op weg naar Europa live op Play Sports

woensdag 30 augustus 2023

Tellen we na donderdagavond voor het eerst in de geschiedenis vijf Belgische ploegen in de poulefases van de drie Europese bekers? Het zou zomaar kunnen.

KAA Gent verdedigt in het hete Nicosia een 2-0 voorsprong. De Buffalo’s kunnen zich voor het vijfde seizoen op een rij verzekeren van een Europese herfst. Apoel Nicosia – KAA Gent is live te bekijken op Play Sports 1, vanaf 18.40 uur. Bart Raes ontvangt in onze studio naast een uitzinnig publiek drie gasten met een Buffalo-link: Bob Peeters, Nicolas Lombaerts en Miguel Wiels.


Op Play Sports 2 gaat alle aandacht naar KRC Genk. Zij proberen een iets krappere 2-1 bonus over de streep te trekken tegen het Turkse Adana Demirspor. Demirspor vs Genk begint om 19.55 uur op Play Sports 2. 

Bij Play Sports zit je helemaal klaar voor een historische Europese voetbalavond!

Donderdag 31 augustus
Play Sports 1, 18u40: Studio LIVE, Apoel Nicosia - KAA Gent
Play Sports 1, 22u10: MIDMID, Ruud Vormer
Play Sports 2, 19u55: LIVE, Demirspor - KRC Genk
Play Sports 3, 19u55: LIVE, Ajax - Ludogorets
Play Sports 4, 20u10: LIVE, Rijeka - Lille

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers