KAA Gent & KRC Genk op weg naar Europa live op Play Sports

woensdag 30 augustus 2023

Tellen we na donderdagavond voor het eerst in de geschiedenis vijf Belgische ploegen in de poulefases van de drie Europese bekers? Het zou zomaar kunnen.

KAA Gent verdedigt in het hete Nicosia een 2-0 voorsprong. De Buffalo’s kunnen zich voor het vijfde seizoen op een rij verzekeren van een Europese herfst. Apoel Nicosia – KAA Gent is live te bekijken op Play Sports 1, vanaf 18.40 uur. Bart Raes ontvangt in onze studio naast een uitzinnig publiek drie gasten met een Buffalo-link: Bob Peeters, Nicolas Lombaerts en Miguel Wiels.


Op Play Sports 2 gaat alle aandacht naar KRC Genk. Zij proberen een iets krappere 2-1 bonus over de streep te trekken tegen het Turkse Adana Demirspor. Demirspor vs Genk begint om 19.55 uur op Play Sports 2. 

Bij Play Sports zit je helemaal klaar voor een historische Europese voetbalavond!

Donderdag 31 augustus
Play Sports 1, 18u40: Studio LIVE, Apoel Nicosia - KAA Gent
Play Sports 1, 22u10: MIDMID, Ruud Vormer
Play Sports 2, 19u55: LIVE, Demirspor - KRC Genk
Play Sports 3, 19u55: LIVE, Ajax - Ludogorets
Play Sports 4, 20u10: LIVE, Rijeka - Lille

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers