KADET een maand lang in de ban van voetbal

vrijdag 20 oktober 2017

KADET staat een maand lang - van vrijdag 13 oktober tot maandag 13 november - volledig in het teken van voetbal. Tijdens de voetbalmaand nemen kinderen het in het tweede seizoen van 'Stadion KADET' tegen elkaar op in de gloednieuwe voetbalgame FIFA 2018.

In de derde aflevering op vrijdag 27 oktober speelt Jente uit Wilrijk tegen Léon uit Merelbeke: ze spelen de wedstrijd Bayern München - Juventus. De gamers krijgen ook tips en tricks van de beste e-gamers van Ajax en Anderlecht en vlogger Michiel Callebaut geeft freestyle voetbaltips aan de 'Stadion KADET'-kijkers. Ook profvoetballers uit de Belgische eerste klasse, zoals Club Brugge-spits Jelle Vossen en Genk-middenvelder Thomas Buffel, komen deze maand langs bij 'Stadion KADET' en tonen hun beste voetbalkunstjes.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers