Kamercommissie over de eier-crisis op ActuaTV

dinsdag 8 augustus 2017

De eiercrisis beroert nu ook de politieke wereld. Oppositiepartijen Groen en sp.a trotseren het politiek reces en hekelen het gebrek aan duidelijkheid en transparantie in het dossier. Ze vragen en krijgen een spoedzitting van de bevoegde Kamercommissies.

Woensdag 9 augustus om 10.15 uur worden de minister van Landbouw Denis Ducarme (MR) en de minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) gehoord in de samengevoegde commissie Landbouw en Volksgezondheid. Zij zullen meer uitleg geven over de eieren die besmet zijn met de giftige stof fipronil.


Herbekijk de Kamercommissie over de fipronilcrisis vanaf 18.00 uur op ActuaTV (Telenet, kanaal 42). Daarna 24 uur lang in de nieuwslus.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers