Kim Van Oncen zet schaar in haar Herman Brusselmans in 'Waarheid Durven of Doen'

woensdag 21 juli 2021

Op woensdag 21 juli brengen Kathleen Aerts, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Gloria Monserez samen de avond door in 'Waarheid Durven of Doen' bij VTM. De eerste aflevering van maandag was goed voor 384.000 kijkers en 34,3% marktaandeel (VVA 18-54, live+vosdal).

Een van de opdrachten van vanavond is 'wie laat zijn haar door één van de anderen knippen?'. Als enige man in het gezelschap, stelt Herman zich kandidaat en Kim neemt alvast de schaar bij de hand. Maar ze mag slechts een centimeter van zijn lange lokken afknippen. 'Ha neen, hé? Ik kies de coupe! Dus laat het los. Al uw punten zijn gespleten, maak er niet zo'n drama van!', lacht Kim, maar ze vangt helaas bot. Het wordt niet meer dan een klein lokje…Wie de winnaar wordt en een opdracht mag verzinnen voor de volgende avond, ontdekt de kijker in 'Waarheid Durven of Doen' op woensdag 21 juli om 21.20 uur bij VTM.

In de aflevering van donderdag 22 juli maken volgende gasten hun opwachting: Andy Peelman, Marie Verhulst, Leen Dendievel en acteur Benny Claessens.

De afleveringen van Waarheid Durven of Doen zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers