Kobe Ilsen wil deze week alles weten over sneakers

woensdag 16 februari 2022
Foto: Eén - © VRT 2021

Kobe Ilsen gaat tijdens het tweede seizoen van '#weetikveel' weer op zoek naar toffe en verrassende weetjes over boeiende onderwerpen. Deze week gaat het over sneakers.

Tijdens de aflevering over sneakers ontdekt Kobe de keiharde business achter deze coole schoen. Samen met een sneakerchirurg ontleedt Kobe een schoen en ontdekt hij hoeveel onderdelen er in één sneaker zitten. Hij ruimt een verzameling van zo'n tweehonderd sneakers op en gaat in Rotterdam naar een sneakerbeurs. Zijn dagje als verkoper van sneakers draait een beetje anders uit dan gedacht.


'#weetikveel', donderdag 17 december om 21.30 uur op Eén.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers