Laatste feestje in mannenresort op 'Temptation Island' loopt helemaal uit de hand

donderdag 14 mei 2020

Dag 13 op 'Temptation Island'. Het einde van de relatietest nadert. De koppels nemen hun relatie onder de loep en geven zich op hun laatste dag en nacht samen met de vrijgezellen steeds meer over aan de verleiding.

Arda: 'Meisjes kunnen jullie iets minder sexy zijn, alsjeblieft.' Vanavond staat er zowel voor de mannen als voor de vrouwen een kampvuur op het programma. Elke: 'Ik dacht dat ik er overheen was, maar...' En de beelden die daar getoond worden zorgen voor een enorme ontlading. Letterlijk en figuurlijk.


Zach: 'Als je nu aan me zou vragen of ik deze relatie nog zou willen voortzetten, zou ik nee zeggen.'

'Temptation Island', vrijdag 15 mei om 20.35 uur op VIJF.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers