Lisa Del Bo sluit de week af bij 'studioTVL'

donderdag 16 april 2015

Ze brengt haar nieuwe single 'Mama is het eenzaam daar', live in 'studioTVL'. Verder komt ook Els De Schepper langs bij Rudi.

De comédienne heeft niet enkel over het over de Vlaamse versie van theaterfenomeen ‘War Horse’. Maar ze toont ons ook haar grote liefde voor de eigen kweek met haar boek ‘De Hofhelden in de moestuin’. En Rudi komt alles te weten over de Drone Conventie die landt op C-mine in Genk. Kijken dus, vrijdag, naar studioTVL!


'studioTVL', vrijdag 17 april om 14.00 uur op TV-Limburg.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers