Makelaars lanceren charmeoffensief in nieuwe week 'Huizenjagers'

zondag 23 september 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Van maandag 24 september t.e.m. donderdag 27 september trekken drie nieuwe 'Huizenjagers' Ines, Evert en Ingeborg naar de Voorkempen.

Met kasteelparken, bossen, heides en landbouwgronden is het de ideale locatie voor jong en oud, maar vinden de makelaars ook de ideale woning voor de kandidaat-kopers?

Makelaar Ines bijt de spits af. Ines zit al 15 jaar lang in de sector en heeft een eigen kantoor in Schilde. Samen met één collega doet ze alles, van A tot Z. Zij neemt het op tegen Evert, de zaakvoerder van VB Partners. Als zoon van een architect werd de passie voor vastgoed er met de paplepel ingegeven. En last but not least gooit ook Ingeborg alles in de strijd. Zij is de zaakvoerder van Q-immo. Haar slogan vat goed samen hoe ze zich onderscheidt van haar collega’s: ‘net iets meer’. De rest is dus gewaarschuwd.

Aflevering 1 op maandag 24 september
De eerste opdracht komt van het charmante koppel Sophie en Kris. Hun droomwoning bezit veel licht en ruimte. Zelf zijn ze niet zo’n handige harry’s en daarom zoeken ze een huis waar niets meer aan moet gebeuren. De laatste en misschien wel belangrijkste vereiste komt van hobbykok Kris. Hij wil zich helemaal kunnen uitleven in een open keuken. De huizenjagers laten het koppel kennis maken met karaktervolle en moderne woningen. Hun budget staat op 500.000 euro.

'Huizenjagers', maandag 24 september om 19.45 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers