Muziek van Berry Quincy in 'studioTVL'

maandag 23 maart 2015

Dinsdag zijn de heren van Berry Quincy onze muzikale gasten. Hun avontuur begon 2 jaar geleden, nu stellen ze met trots hun nieuw album voor. Reden genoeg voor een muzikaal bezoek in 'studioTVL'.

Toni Coppers, winnaar van de Hercule Poirotprijs 2014, is te gast in 'studioTVL'. VTM tovert zijn nieuwe boek 'Het laatste oordeel' om tot televisieserie. De opnames gaan van start en Luk Wyns neemt de hoofdrol voor zijn rekening. Meer daar over in 'studioTVL'.


En de lente hang in de lucht met Karolien Verbanck, bekend van het programma Rok en Rol. Zij leert Maarten houden van een eigen moestuin.

'studioTVL', dinsdag 24 maart tussen 14.00 en 16.00 uur op TVL.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers