Sammy Mahdi loopt voor het eerst op hakken van 20 cm in 'Make Up Your Mind: Het Verhaal Van De Queens'

zondag 10 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Ze hebben zich volledig gesmeten en álles gegeven op het podium, de vijf bekende Vlamingen die zich tot drag queen transformeerden in 'Make Up Your Mind'.

Afgelopen vrijdag werd duidelijk dat cd&v-voorzitter Sammy Mahdi, VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman, zanger Christoff, Qmusic-dj Maarten Vancoillie, ex-wielrenner Francesco Planckaert én ‘mystery queen’ Jan Mulder zich verstopten in de kleurrijke outfits. Zondag om 20.30 uur tonen de bekende queens hoe ze het avontuur hebben beleefd en nemen ze de kijker exclusief mee tijdens alle voorbereidingen in 'Het Verhaal van de Queens'. Daarin is te zien dat het niet evident was voor Sammy Mahdi om plots op hakken van 20 centimeter te wandelen. Na een korte oefenperiode merkt juryvoorzitter Vanessa Van Cartier op dat de cd&v-voorzitter een natuurtalent is. 'You were born for this', klinkt het.'Make Up Your Mind: Het Verhaal Van De Queens', zondag 10 september om 20.30 uur bij VTM.


Lees ook:
Deze 5 BV's en 1 mystery guest transformeerden tot drag queens in 'Make Up Your Mind'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers