Straffe vrouwen vrijdag in 'studioTVL'

donderdag 2 april 2015

We zetten het weekend in met straffe vrouwen! Zo komt Jelle Van Dael verrassend sexy uit de hoek in haar nieuwste videoclip. Jelle Van Dael is terug met Another Day.

Rudi krijgt ook bezoek van Micha Marah, ook zij is nog lang niet uitgezongen. Samen met Connie Neefs reist ze langs de Vlaamse schouwburgen. Samen brengen ze: Lang zullen we leven.


En kunstenares Alice Van Dael vertelt over haar laatste nieuwe project: Woman Art.

'studioTVL', vrijdag 3 april van 14.00 tot 16.00 uur op TVL.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers