'studioTVL' peilt naar het Limburggevoel

donderdag 26 maart 2015

Vrijdag krijg je muziek van niemand minder dan Yass, bij het grote publiek bekend van The Voice. De singer-songwriter schreef samen met een twintigtal Genkse leerlingen een liedje over eerlijke handel.

Acht op tien Limburgers is trots om Limburger te zijn. Is het Limburggevoel werkelijk zo sterk? Maarten vraagt het aan de vader van onze provincie, gouverneur Herman Reynders. Hij is vrijdag te gast in 'studioTVL'.


De week afsluiten, doen we met smaak. Sven Ornelis toont ons met 'De Would-Be Chef' hoe je in een handomdraai de leukste gerechten klaarmaakt.

'studioTVL', vrijdag 27 maart tussen 14.00 en 16.00 uur op TVL.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers