Tal van specials in juli op Cartoon Network en Boomerang

zondag 28 juni 2020
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2020

Kijk samen met Gumball en zijn familie naar de grappigste, leukste en spannendste series op Cartoon Network. Deze maand zie je marathons van 'Wat Beren Leren' ('We Bare Bears'), 'Tijd Voor Avontuur' ('Adventure Time'), 'Unikitty' en 'DC Super Hero Girls' voorbijkomen.

'Kijk Mee Met De Wattersons' zie je vanaf 6 juli elke weekdag om 8.55, alleen bij Cartoon Network!


Een nieuwe alien in 'Ben 10'
Vanaf 27 juli, elke dag om 20.35 uur

In juli staat iedere week in het teken van een nieuwe alien uit 'Ben 10'!
'Ben 10' bevat actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

'De Kracht Van 10' zie je vanaf 27 juli elke dag om 20.35 bij Cartoon Network!

Katten versus honden!
Vanaf 13 juli, elke dag om 15.00 uur

Hou jij ook zo van katten en honden? Wij ook! Kijk mee naar de zomer special 'Katten & Honden' bij Boomerang, waarin je de avonturen van de leukste dierenvrienden voorbij ziet komen! We hebben de allerleukste series met katten en honden voor je klaarstaan: 'Agent Binky', 'Mighty Mike', 'Tom & Jerry' en 'Be Cool, Scooby-Doo'.

Reis de wereld rond met Scooby-Doo!
Elke dag om 9.00 uur

Kijk deze zomer naar de speciale 'Scooby-Doo en Raad de Clou' programmering in 'De Wereld Rond met Scooby-Doo'! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In 'Scooby-Doo en Raad de Clou' komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers