'Thuis': week 3 (2021) - PREVIEW

zaterdag 16 januari 2021
Foto: Eén - © VRT 2021

Bob pikt de draad terug op en Christine doet afstandelijk. Frank krijgt een aanlokkelijk voorstel, Adil is kwaad en lucht zijn hart bij Thilly. Britney maakt nieuwe vrienden en Chantal en Viv duiken op in de Withoeve. Simonne vraagt raad aan Peter. Lowie eist een uitleg van Bob. Tim heeft vervelend nieuws voor Dieter.

Maandag 18 januari 2021 - aflevering 4936
Nancy en Tim willen Dieter helpen, maar hij heeft andere zaken aan zijn hoofd. Christine gedraagt zich afstandelijk. Angèle wil haar steentje bij te dragen, maar het is Eddy die met de gebakken peren zit. Bob neemt de draad terug op.


Dinsdag 19 januari 2021 - aflevering 4937
Dieter krijgt de raad van Tim om zijn boekje niet te buiten te gaan, maar dan volgt er een telefoontje van de korpschef. Bob is doodmoe en doet een dutje. Paulien en Kobe hebben een laatste gesprek met de psycholoog. Britney leert nieuwe vrienden kennen.

Woensdag 20 januari 2021 - aflevering 4938
Tamara vraagt Lowie om Bob te sparen bij Boowie. Christine gaat op consultatie bij Judith. Frank krijgt een aantrekkelijk voorstel van zijn nieuwe baas. Er wordt een meeting gepland om Frank en Simonne te helpen. Er zijn duidelijk voor- en tegenstanders.

Donderdag 21 januari 2021 - aflevering 4939
Adil is kwaad op Christine en vindt een luisterend oor bij Thilly. Lowie heeft plannen gemaakt voor Simonne en Frank en hij is niet de enige. Iedereen wil de handen uit de mouwen steken. Chantal en Viv lopen binnen op de Withoeve.

Vrijdag 22 januari 2021 - aflevering 4940
Simonne gaat te rade bij Peter in verband met de nieuwe job van Frank. Paulien wil haar gedachten verzetten. Tim heeft vervelend nieuws voor Dieter. Lowie beseft stilaan dat Bob niet heel eerlijk is geweest en eist uitleg.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers