'Thuis': week 36 (2020) - NIEUW SEIZOEN!

zaterdag 29 augustus 2020

24 april 2020. De datum staat in het geheugen gegrift van alle 'Thuis'-fans. Want dan werd de laatste aflevering uitgezonden van het abrupt afgebroken seizoen van hun favoriete soap. Maar nu is het zover! Vanaf maandag gaat het verhaal verder. En het is al meteen spannend! Benieuwd? Lees de preview, zo ben je maandag weer helemaal mee.

 


Klaar voor 'Thuis'? Even je geheugen opfrissen? Karin Baert vat het vorige seizoen kort samen! Check de video!


Maandag 31 augustus 2020 - aflevering 4834

Bob krijgt de wind van voren, maar hij is niet de enige. Tamara begrijpt niets meer van de houding van Dries. Het wordt een speciale avondmaaltijd bij Lowie. Emma is vol lof over haar stagebegeleider. Femke vindt dat Nancy meer tijd voor zichzelf moet nemen. Chantal krijgt bezoek.

Dinsdag 1 september 2020 - aflevering 4835
Bob beseft stilaan dat hij een fout heeft gemaakt en wil die graag rechtzetten. Robin weigert naar school te gaan. Dieter wil Nancy verrassen, maar hij weet niet goed hoe. Ann is eerlijk tegen Judith. Emma komt razend kwaad thuis.

Woensdag 2 september 2020 - aflevering 4836
Jacques keert terug naar huis met een verrassing voor Rosa. Marianne heeft afgesproken met Nancy en daar loopt ze Robin tegen het lijf. Tania maakt zich zorgen. Karin krijgt onverwacht bezoek over de vloer en haalt er meteen haar voordeel uit. Bob doet Tamara een belofte.

Donderdag 3 september 2020 - aflevering 4837
Judith heeft een taart gemaakt voor Emma als verrassing. Judith wordt echter zelf ook verrast wanneer er onverwacht bezoek aan haar deur staat. Kobe heeft een verzoek voor Waldek voor hij vertrekt. Rosa gebruikt het werk om haar gedachten te verzetten. Karin heeft nieuws voor Tania.

Vrijdag 4 september 2020 - aflevering 4838
Karin weet haar cliënt te overtuigen van haar goede bedoelingen. Paulien heeft een goede raad voor Jacques. Angèle denkt dat ze actie moet ondernemen. Judith wil haar gevoelens verbergen voor Emma. Nancy vindt dat het genoeg is geweest. Tamara sust Bob.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.20 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS! Lees ook:
Klaar voor 'Thuis'? Karin Baert vat het vorige seizoen kort samen - VIDEO

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers