'Thuis': week 4 (2021) - PREVIEW

zaterdag 23 januari 2021
Foto: Eén - © VRT 2021

Lowie lucht zijn hart bij de verkeerde persoon en Adil gedraagt zich anders. Tom en Kobe gaan op zoek naar een keuken. Britney wil niet gaan lopen met Dieter, Frank en Simonne hebben een vergadering met Lowie. Thilly drukt Frank met zijn neus op de feiten. Dieter confronteert Lexi en Emma krijgt een oplossing aangereikt voor haar probleem met Joren. Lowie zit erdoor, Tamara en Bob branden van ongeduld.

Maandag 25 januari 2021 - aflevering 4941
Lowie wil zijn hart luchten, maar kiest de verkeerde persoon uit om dat tegen te doen. Eddy en Joren merken een verandering op in het gedrag van Adil. Judith en Tania spotten met Tom zijn goede smaak.


Dinsdag 25 januari 2021 - aflevering 4942
Lowie beslist om zijn verantwoordelijkheid te nemen. Britney slaat een loopdate met Dieter af, tot zijn grote teleurstelling. Tom en Kobe gaan op keukenjacht. De plannen voor het benefiet van Frank en Simonne krijgen vorm. Thilly houdt de lippen stijf op elkaar wat Adil betreft, ook al haalt Eddy haar de pieren uit de neus.

Woensdag 27 januari 2021 - aflevering 4943
Kobe en Tom doen elk hun verhaal over het keukenshoppen, alleen klinkt dat niet helemaal hetzelfde. Britney liegt tegen Eddy. Tim en Dieter doen een verbazingwekkende ontdekking. Frank en Simonne zitten samen met Lowie.

Donderdag 28 januari 2021 - aflevering 4944
Eddy en Joren worden betrapt door Adil wanneer ze in zijn agenda neuzen. Thilly drukt Frank met zijn neus op de feiten. Emma wil Joren helpen, maar ze weet niet goed hoe ze dat kan doen. Dieter confronteert Lexi met haar gedrag.

Vrijdag 29 januari 2021 - aflevering 4945
Emma krijgt de oplossing aangeboden voor haar probleem met Joren. Lowie zit er volledig door. Lexi en Dieter zijn samen aan het werk, waar ze tegenover een dronken man komen te staan. Bob en Tamara zitten op hete kolen.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers