Van 10 naar 9 koppels in de 'Dance Off'

donderdag 10 april 2008

Op woensdag 9 april 2008 hadden de 10 danskoppels van 'Sterren op de Dansvloer' de quickstep en de rumba in hun dansboekje staan. Samen met hun professionele danspartners zetten ze hun beste beentje voor om te schitteren en te imponeren op de dansvloer.

D


e professionele juryleden waren zeer te spreken over de quickstep van Elke Vanelderen en haar danspartner Aerjen. De presentatrice werd vergeleken met een zwaan en haar prestatie was 24 punten waard. Ook de rumba van Martine Jonckheere en haar danspartner Arman viel in de smaak. De 'Familie'-actrice kreeg het compliment dat ze als een echte danseres op de dansvloer stond.

Anouchka Balsing, Jan Geerts, Rony Daelemans en Davy Brocatus gaven de duo's ook tips en goede raad mee na hun optreden. Zo moet voetballer Bjorn De Wilde zijn kin meer naar voren houden tijdens het dansen, moet Koen Crucke uit zijn comfortzone stappen, moet Antony Arandia zijn hielen meer op de grond houden en moet Roel Vanderstukken meer bewegen op de dansvloer.

De punten van de jury is één ding, de stemmen van de dames en heren thuis een ander. Tijdens de 'Dance Off' –die op vrijdag 11 april 2008 wordt uitgezonden- ontdekken we of de kijkers al dan niet dezelfde mening waren toegedaan en wie dus de twee paren zijn die hun dans moeten overdoen. Na hun optreden krijgen de deskundige juryleden het laatste woord. Zij en zij alleen beslissen welk koppel een hoofdstuk aan hun dansavontuur mag breien.

Tijdens deze 'Dance Off' trekt ook gastvrouw Francesca Vanthielen haar dansschoenen aan. Samen met Oliver Koch brengt ze een Argentijnse tango. En de professionele dansers demonstreren samen hun kunnen tijdens een spectaculaire act met elementen uit de jive en de lindy hop.

'Sterren op de Dansvloer: Dance Off', op vrijdag 11 april 2008 om 21.10 uur op vtm.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers