Vuurdoop, vuurwerk én een extra rode stoel in eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 6 mei 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Na 7 straffe Blind Auditions, 4 onverbiddelijke Knockouts en 2 spannende Battles is het eindelijk zover: de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen' gaan vrijdag van start bij VTM.

Daarin laten de 15 overgebleven kandidaten het beste van zichzelf zien om uiteindelijk in de finale te belanden. Voor het eerst neemt ook vijfde coach Laura Tesoro plaats in de rode draaistoelen naast coaches Niels Destadsbader, Tourist LeMC, Natalia en Koen Wauters. Zij sprokkelde de voorbije weken kandidaten die niet werden meegenomen door de andere coaches voor haar eigen team in 'The Voice Comeback Stage'. In haar team is kandidaat Mats alvast zeker van een plekje in de liveshows. Hij stak afgelopen maandag de wildcard van de Q-luisteraars op zak. Wie de andere twee kandidaten uit team Laura zijn, komen kijkers morgen - vrijdag 7 mei om 11.00 uur - te weten in een exclusieve extra aflevering van 'The Voice Comeback Stage' op VTM GO.


Team Laura mag zich verwachten aan een stevige vuurdoop want haar kandidaten mogen de eerste liveshow op gang trekken, gevolgd door team Niels, team Tourist, team Natalia en Team Koen. Met één nummer moet elke kandidaat zowel zijn coach als de kijkers thuis weten te overtuigen. De coach beloont één van zijn pupillen meteen met een plek in de volgende ronde, de kijker kiest zijn favoriet gratis via vtm.be of via sms naar 6677. Voor het derde teamlid stopt het avontuur. 10 stemmen treden dus aan in de tweede liveshow. Vanaf de derde liveshow, waarin nog 7 kandidaten zullen zingen, telt enkel nog de stem van televisiekijkend Vlaanderen. Zij kiezen over de teams heen hun 5 finalisten, die op 28 mei alles op alles zetten voor de eindoverwinning: de titel van dé Voice van Vlaanderen 2021, een platencontract en 25.000 euro.

Tijdens de liveshow dropt zangeres Camille Dhont een muzikaal bommetje. Zij komt langs om haar allereerste solosingle 'Vuurwerk' live te brengen. Ook hosts An Lemmens en Sean Dhondt staan paraat om de liveshows in goede banen te leiden en op te treden als steun en toeverlaat voor de kandidaten en hun achterban.


Het team van Laura ontdek je HIER. Hieronder alvast de songs van de kandidaten uit team Niels, Tourist, Natalia en Koen de eerste liveshow van vrijdag 7 mei af:

TEAM NIELS
Tobe (18, Tielt): Another Day In Paradise van Phil Collins
Sinay (22, Heverlee): Wonder van Shawn Mendes
Nanou (23, OLV-Waver): All The Good Girls Go To Hell van Billie Eilish

TEAM TOURIST
Ilias (21, Brasschaat): Let Me Love You van DJ Snake ft Justin Bieber
Nisrine (21, Ranst): Hold On, We’re Going Home van Drake
Thomas (25, Lanaken): Save Tonight van Eagle-Eye Cherry

TEAM NATALIA
Grace (18, Sint-Niklaas): Tous Les Mêmes van Stromae
Annelies (23, Oudenaarde): Liar van Davina Michelle
Simon (27, Brasschaat): Lonely Boy van The Black Keys

TEAM KOEN
Robin (19, Lier): Peaches van Justin Bieber ft Daniel Caesar, Giveon
Jill (20, Aalst): Redbone van Childish Gambino
Joke (20, Aalst): Habibi van Tamino

'The Voice van Vlaanderen', liveshows vanaf vrijdag 7 mei om 20.40 uur bij VTM.


Lees ook:
Team Laura Tesoro is compleet: Edison en Yvette naar liveshows 'The Voice van Vlaanderen'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers