WK Rugby LIVE op Play Sports

donderdag 7 september 2023

Vier jaar geleden kroonde Zuid-Afrika zich tot wereldkampioen rugby. De Springboks waren de verdiende winnaar van een fantastisch tornooi in Japan.

Maar op vrijdag 8 september is die triomf helemaal vergeten, want dan begint de strijd om de hoogste eer in het rugby opnieuw, deze keer in Frankrijk.


Het belooft de spannendste en meest fascinerende editie van het wereldkampioenschap rugby ooit te worden. De openingswedstrijd tussen topfavorieten Frankrijk en Nieuw-Zeeland is al meteen een finale waard. Andere grote kanshebbers op de eindoverwinning zijn Ierland en Zuid-Afrika, maar het wordt tijdens deze editie niet alleen uitkijken naar de zwaargewichten. Landen als Fiji, Georgië, Samoa en Italië zullen hun uiterste best doen om de gevestigde waarden het vuur aan de schenen te leggen met aantrekkelijk en aanvallend rugby. ​

Het wordt een onvoorspelbaar tornooi met een waanzinnige beleving, een feest van tackles, offloads en tries. Thomas Liekens gidst je door het hele WK, absoluut niet te missen dus!

Het WK Rugby, vanaf 8 september tot de finale op 28 oktober LIVE op Play Sports.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers