WK Rugby LIVE op Play Sports

donderdag 7 september 2023

Vier jaar geleden kroonde Zuid-Afrika zich tot wereldkampioen rugby. De Springboks waren de verdiende winnaar van een fantastisch tornooi in Japan.

Maar op vrijdag 8 september is die triomf helemaal vergeten, want dan begint de strijd om de hoogste eer in het rugby opnieuw, deze keer in Frankrijk.


Het belooft de spannendste en meest fascinerende editie van het wereldkampioenschap rugby ooit te worden. De openingswedstrijd tussen topfavorieten Frankrijk en Nieuw-Zeeland is al meteen een finale waard. Andere grote kanshebbers op de eindoverwinning zijn Ierland en Zuid-Afrika, maar het wordt tijdens deze editie niet alleen uitkijken naar de zwaargewichten. Landen als Fiji, Georgië, Samoa en Italië zullen hun uiterste best doen om de gevestigde waarden het vuur aan de schenen te leggen met aantrekkelijk en aanvallend rugby. ​

Het wordt een onvoorspelbaar tornooi met een waanzinnige beleving, een feest van tackles, offloads en tries. Thomas Liekens gidst je door het hele WK, absoluut niet te missen dus!

Het WK Rugby, vanaf 8 september tot de finale op 28 oktober LIVE op Play Sports.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers