'Z-Insurance' belicht trends en innovatie in verzekeringssector

maandag 2 oktober 2017

De verzekeringssector verandert in een snel tempo. Maatschappelijke evoluties, nieuwe risico's en digitalisering liggen aan de basis. Bovendien willen consumenten en bedrijven op een snelle en toegankelijke manier toezicht kunnen houden op hun verzekeringsportefeuille.

Anderzijds moeten zowel de sector als de makelaars rekening houden met nieuwe regelgeving maar tegelijk ook met nieuwe verwachtingen rond digitale dienstverlening.


Dit najaar brengen Kanaal Z en Canal Z een nieuwe reeks 'Z-Insurance', vanaf dinsdag 3 oktober.
16 weken lang praten we met diverse experts uit de verzekeringssector. Wat zijn de uitdagingen waar de sector voor staat? Hoe gaat ze om met digitalisering? Welke antwoorden heeft ze in tijden van aanhoudende lage rentes? En vooral: wat is de rol die de verzekeraar kan spelen voor de verzekeringsbemiddelaar, de particulier of ondernemingen?

De pensioenproblematiek, nieuwe digitale producten, het nut van de rechtsbijstand, … het zijn allemaal actuele onderwerpen die aan bod zullen komen. 'Z-Insurance' geeft tips en adviezen over verzekeren in een snel evoluerende wereld.

'Z-Insurance', elke dinsdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers