'Z-Insurance' belicht trends en innovatie in verzekeringssector

maandag 2 oktober 2017

De verzekeringssector verandert in een snel tempo. Maatschappelijke evoluties, nieuwe risico's en digitalisering liggen aan de basis. Bovendien willen consumenten en bedrijven op een snelle en toegankelijke manier toezicht kunnen houden op hun verzekeringsportefeuille.

Anderzijds moeten zowel de sector als de makelaars rekening houden met nieuwe regelgeving maar tegelijk ook met nieuwe verwachtingen rond digitale dienstverlening.


Dit najaar brengen Kanaal Z en Canal Z een nieuwe reeks 'Z-Insurance', vanaf dinsdag 3 oktober.
16 weken lang praten we met diverse experts uit de verzekeringssector. Wat zijn de uitdagingen waar de sector voor staat? Hoe gaat ze om met digitalisering? Welke antwoorden heeft ze in tijden van aanhoudende lage rentes? En vooral: wat is de rol die de verzekeraar kan spelen voor de verzekeringsbemiddelaar, de particulier of ondernemingen?

De pensioenproblematiek, nieuwe digitale producten, het nut van de rechtsbijstand, … het zijn allemaal actuele onderwerpen die aan bod zullen komen. 'Z-Insurance' geeft tips en adviezen over verzekeren in een snel evoluerende wereld.

'Z-Insurance', elke dinsdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers