'Z-Return on Development' op Kanaal Z

woensdag 9 mei 2018

Heel wat Belgische bedrijven en investeerders ondernemen duurzaam in zowel binnen- als buitenland. Dit kadert perfect binnen de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, waarin economische ontwikkeling fundamenteel is.

In de nieuwe reeks 'Z-Return on Development' toont Kanaal Z wat de impact is van Belgische investeringen in ontwikkelende economieën en welke meerwaarde ze opleveren, zowel voor die lokale gemeenschappen als voor de investeerders.


De focus van het ontwikkelingsbeleid ligt vandaag op het stimuleren en ondersteunen van economische activiteiten in ontwikkelingslanden. Deze landen, zoals Cambodja, Ivoorkust, Kenia en Vietnam zijn ‘frontier markten’; mede dankzij de exponentiele technologische ontwikkelingen staan zij aan de vooravond van een economische lente.

'Z-Return on Development' gaat dieper in op de uitdagingen en opportuniteiten van deze markten en praat met Belgische investeerders over hun ervaringen in ontwikkelingslanden. Experts geven toelichting over hoe socio-economische groei, structurele impact en rendement hand in hand kunnen gaan.

'Z-Return on Development', vanaf 10 mei elke donderdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers