ZES richt zijn schijnwerpers woensdag op The Emmy Awards

dinsdag 19 september 2017

Het is alweer tijd om terug te blikken op een jaar vol uitmuntend televisiegeweld. Zondagnacht vond de 69e editie van The Emmy Awards plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles met gastheer Stephen Colbert.

 


De Emmy's, de meest prestigieuze Amerikaanse televisie-awards, worden uitgereikt om de uitzonderlijkste prestaties van het afgelopen jaar in de schijnwerpers te zetten. The Handmaid’s Tale, Black Mirror en Big Little Lies vielen o.a. in de prijzen. Op woensdag 20 september zendt ZES de samenvatting van de uitreiking uit.
Op zes oktober blaast ZES zijn eerste kaarsje uit. Het eenjarig bestaan van de zender wordt die dag gevierd met de komst van het gloednieuwe CSI: Cyber, een spin-off van het succesvolle CSI. Dit najaar heeft ZES trouwens nog een hoop superhelden in petto. Vanaf zondag 24 september flitst Supergirl opnieuw voorbij in het tweede seizoen en het langverwachte Legends of Tomorrow maakt in november zijn opwachting.
De samenvatting van The Emmy Awards 2017 - woensdag 20/9 om 20u35
​Supergirl - vanaf zondag 24/9 vanaf 17u00 (marathonuitzending)
​CSI: Cyber - vanaf vrijdag 6/10 (marathonuitzending)

 

De Emmy's, de meest prestigieuze Amerikaanse televisie-awards, worden uitgereikt om de uitzonderlijkste prestaties van het afgelopen jaar in de schijnwerpers te zetten. 'The Handmaid’s Tale', 'Black Mirror' en 'Big Little Lies' vielen o.a. in de prijzen. Op woensdag 20 september zendt ZES de samenvatting van de uitreiking uit.

Op zes oktober blaast ZES zijn eerste kaarsje uit. Het eenjarig bestaan van de zender wordt die dag gevierd met de komst van het gloednieuwe 'CSI: Cyber', een spin-off van het succesvolle CSI. Dit najaar heeft ZES trouwens nog een hoop superhelden in petto. Vanaf zondag 24 september flitst 'Supergirl' opnieuw voorbij in het tweede seizoen en het langverwachte 'Legends of Tomorrow' maakt in november zijn opwachting.

De samenvatting van The Emmy Awards 2017, woensdag 20 september om 20.35 uur op ZES.

'​Supergirl', vanaf zondag 24 september vanaf 17.00 uur (marathonuitzending) op ZES.

'​CSI: Cyber', vanaf vrijdag 6 oktober (marathonuitzending) op ZES.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers