'Ivo op Zondag' krijgt onder meer Thomas Erdbrink over de vloer

zaterdag 10 februari 2024
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2023

Ivo Niehe kijkt naar het leven van inspirerende kunstenaars, kiest de juiste muziek voor de zondag en zoekt het antwoord op de vraag: hoe ziet de zevende dag van de week eruit van bekende landgenoten in binnen- en buitenland?

Wat is hun ideale zondag? Ook opent hij het rijke archief van 'De TV Show'. In deze aflevering kijken we o.a. in de wereld van AI en zijn we voor de zondagochtend te gast bij Thomas Erdbrink. In de studio vertelt Dominic Seldis over zijn nieuwe theatershow, zijn jeugd in Engeland en zijn engelse gevoel voor humor.


'Ivo op Zondag', zondag 11 februari om 11.05 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers