'Nachtdieren' ontdekt nachtelijk Utrecht

zaterdag 10 februari 2024
Foto: © BNNVARA/Witte Geit 2023

Raven struint de donkere straten van Utrecht af. Daar stuit Raven op Annemoon, die de laatste hand legt aan een van haar keramieken zeemonsters.

Petra vult nog tot laat de schappen aan in de grootste seksshop van de Benelux. Ferdinand komt net terug van een avond tango dansen als Raven hem op straat spot. Ook ontmoet Raven Marin die net zijn laatste vriendin de deur uit schopt. Zijn vrienden zijn zijn 'gekozen familie', bij wie hij als enige kwetsbaar durft te zijn. Tot slot betrapt Raven graffiti-artiest Donovan op heterdaad terwijl hij Bijbelteksten op de muur sprayt.


'Nachtdieren: Utrecht', zondag 11 februari om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers