Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren ochtend- en middagshow op NPO 3FM

maandag 10 juni 2024
Foto: © NPO 3FM - 2024

3FM-dj's Barend van Deelen en Wijnand Speelman slaan de handen ineen voor een unieke radioshow: vanaf maandag 17 juni presenteren zij gezamenlijk de ochtend- én de middagshow op 3FM.

Dat doen zij door tijdens het EK voetbal in Duitsland met een camper achter Oranje aan te gaan. 'Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan' is maandag tot en met donderdag ’s ochtends en ’s middags te horen, op vrijdag alleen tijdens de ochtenduren.


Barend van Deelen (PowNed) en Wijnand Speelman (KRO-NCRV) brengen tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland de ochtend- en middagshow van 3FM samen. Tijdens de show brengen de dj’s het gevoel van het EK bij de luisteraar thuis. Ze spreken supporters, journalisten en (oud-)voetballers en brengen het laatste nieuws rondom het EK. En dat alles met een flinke dosis Oranje-passie. De uitzending maken ze live vanaf diverse locaties in Duitsland. Zo zijn de dj’s te horen vanaf de Reeperbahn in Hamburg, het hart van de Nederlandse Delegatie in Wolfsburg, naast het stadion in Berlijn. Overal waar Oranje is, zijn Barend en Wijnand.

'Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan'
Op zondag 16 juni trappen Barend en Wijnand de show af met een special tussen 13.00 en 16.00 uur. ''Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan' is daarna vanaf maandag 17 juni te horen zolang het Nederlands Elftal in het Europees Kampioenschap meespeelt. Maandag tot en met donderdag is dat tussen 06.00 en 09.00 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur. Op vrijdag is dat alleen in de ochtenduren, tussen 06.00 en 09.00 uur.

Persbericht NPO
https://www.npo3fm.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers