Frans Timmermans en Bas Eickhout bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 11 mei 2024

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag' met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Frans Timmermans en Bas Eickhout
Zondagmorgen is partijleider Frans Timmermans van GroenLinks/PvdA en lijsttrekker Bas Eickhout te gast bij Rick Nieman. Dit weekend trapt de partij de campagne af voor de Europese verkiezingen.

Rechtsgeleerde Afshin Ellian
Rechtsgeleerde Afshin Ellian is te gast over de pro-Palestina demonstraties. Hoe kijkt de hoogleraar naar de uit de hand gelopen studentenprotesten.

Parlementair verslaggever Carla Joosten
Parlementair verslaggever Carla Joosten van EW Magazine over de laatste ontwikkelingen rond de formatie. In het weekend onderhandelen de partijleiders verder over het nieuwe kabinet.

Yoeri Albrecht
Journalist en historicus Yoeri Albrecht over legendarische speelfilms waarin presidenten en premiers de hoofdrol spelen. Aanleiding is de film over de jonge jaren van Donald Trump die op het filmfestival in Cannes in première gaat.

'WNL Op Zondag' met Rick Nieman, zondag 12 mei om 10.00 uur op NPO1

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers