'Radar' maandag over platinum tickets en telecom klachten

zondag 12 mei 2024
Foto: AVROTROS © Elvin Boer 2023

Concertgangers komen het steeds vaker tegen: platinum tickets. De prijs van deze kaartjes wordt bepaald door vraag en aanbod, wat tot extreem hoge ticketprijzen leidt. Uit een enquête van 'Radar' blijkt dat mensen bij de aankoop van platinum tickets voordelen verwachten zoals de beste plekken.

In tegenstelling tot wat de naam én de prijs doen vermoeden, hebben de kaartjes deze voordelen lang niet altijd. Is dit niet misleidend? En zorgt deze vorm van ticketverkoop er niet voor dat straks alleen rijke fans grote concerten kunnen bezoeken?


Geen internetverbinding, een slecht functionerende klantenservice en een televisieverbinding die het nauwelijks doet. Meer dan 1000 klachten kreeg de redactie van 'Radar' binnen over Odido, geboren uit de fusie tussen Tele2 en T-Mobile. Odido is in de studio om tekst en uitleg te geven.

'Radar', maandag 13 mei om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers