Giel Beelen ruilt Veronica voor NPO Radio 2!

dinsdag 14 juli 2020

Verrassend nieuws uit radioland! Giel Beelen trekt de deur van Veronica achter zich dicht en gaat aan de slag bij NPO Radio 2. Hij keert terug naar BNNVARA, de omroep waar het voor hem allemaal begon.

Beelen neemt een nieuwe vroege ochtendshow voor zijn rekening. Vanaf maandag 5 oktober is hij iedere werkdag tussen 04.00 uur en 06.00 uur te horen op Radio 2. De overstap van Giel past in een grotere vernieuwingsoperatie van Radio 2 en Radio 5.

Giel Beelen was jarenlang één van de populaire dj's van NPO 3FM. In 2017 stapt hij over naar Radio Veronica waar hij de ochtendshow maakte. Eerder gaf Veronica nog aan dat contract te willen verlengen, maar Giel beslist nu toch om terug te kren naar de publieke omroep.

In de krant AD reageert Veronica op het vertrek: 'In overleg met Giel is besloten om dat niet te verlengen. Hij gaat elders een nieuwe uitdaging aan. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie Giel vanaf oktober opvolgt in de ochtend bij radio Veronica."

Bron: AD.nlLees ook:
Giel Beelen naar Radio Veronica

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers