JOE nu ook te beluisteren via Ziggo

dinsdag 14 mei 2024
Foto: JOE/DPG Media - © Nick van Ormondt 2024

JOE, de radiozender met tijdloze en herkenbare muziek uit de 70s, 80s en 90s, is vanaf nu ook te beluisteren via Ziggo. Naast JOE zijn ook de vijf themazenders van Qmusic toegevoegd aan het digitale radiopakket van de aanbieder.

In september 2023 is JOE op een landelijke frequentie van start gegaan. Inmiddels is JOE de zesde zender van Nederland in de belangrijke commerciële doelgroep 20-49 jaar.


JOE en themakanalen Qmusic
Radiozender JOE is op 1 september 2023 begonnen met uitzenden op een landelijk FM-netwerk. JOE is daarnaast ook in heel Nederland te beluisteren via DAB+, online, de JOE-app, Odido en nu ook Ziggo. In totaal voegt de aanbieder van geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten negen zenders toe aan haar digitale radiopakket, waaronder ook de vijf themazenders Qmusic Foute Uur, Qmusic Top 40, Qmusic Nederlandstalig, Qmusic Summer / Christmas en Qmusic 90’s & 00’s.

Programmering JOE
JOE-luisteraars kunnen elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur opstaan met de 'Coen & Sander Show' van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Tijdens de ochtendshow delen de mannen hun unieke verhalen, bespreken de opvallendste dingen uit het nieuws en draaien de beste muziek uit de 70s, 80s en 90s. Kai Merckx sluit van maandag t/m donderdag de werkdag af en loodst de luisteraar met zijn middagshow tussen 16.00 en 19.00 door de avondspits. JOE-dj Toine van Peperstraten trapt het weekend af en draait iedere vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur de beste Nummer 1 Hits uit de geschiedenis van de Top 40.

DPG Media Radio
De radiotak van DPG Media bestaat naast JOE uit de succesvolle radiozender Qmusic en haar themazenders. Dit jaar heeft DPG Media Radio een gemiddeld maandbereik van 9,1 miljoen luisteraars in de doelgroep 13+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers