VVD-minister Christianne van der Wal in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 september 2023

De zondag begint met Rick Nieman. Dit verkiezingsseizoen in WNL Op Zondag nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen.

Politieke leiders, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's. Ook is er dit seizoen aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Minister Christianne van de Wal
Zondagmorgen is demissionair minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal  te gast bij Rick Nieman. Hoe verder met het stikstofbeleid nu het kabinet demissionair is? Ook wil de VVD-bewindsvrouw terug in de politiek en staat zij op nummer 5 bij de liberalen.

Ingrid Thijssen (VNO-NCW)
Voorzitter Ingrid Thijssen van VNO-NCW blikt vooruit op Prinsjesdag en de komende verkiezingen. Wat zijn de gevolgen voor het bedrijfsleven? Hoe kijkt de werkgeversvoorzitter naar de wensenlijstjes vanuit de politiek?

Anne Kervers (Extinction Rebellion) en Sjuul Paradijs
Dagelijks blokkeren klimaatactivisten van Extinction Rebellion de A12 in Den Haag. Klimaatdemonstrant Anne Kervers van Extinction Rebellion en media-ondernemer Sjuul Paradijs over de klimaatdemonstraties.

Trendwatcher Farid Tabarki
Trendwatcher Farid Tabarki van Studio Zeitgeist is te gast over toevallige ontdekkingen. Zo heeft het Deense bedrijf Novo Nordisk een beurswaarde van 428 miljard euro. Allemaal dankzij een afslankmiddel dat toevallig werd ontdekt. Over het succes van ongezochte vindingen.

'WNL Op Zondag', zondag 10 september om 10.00 uur op NPO 1.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers