SLAM! fietst meer dan 55 uur om geld op te halen voor Fight cancer

zaterdag 18 maart 2023

Op donderdag 23 maart vindt de grootste spinningmarathon van Nederland plaats om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Fight cancer.

Vanaf maandag 20 maart gaat SLAM! groots aftellen naar het spinningevent 'Spin for Life'. In de SLAM! ochtendshow 'Early Birds' stappen als eerste voetballer Ralf Seuntjens en presentatrice Sylvana IJsselmuiden, die beiden kanker hebben gehad, op de spinningfiets.


Vanaf dit moment wordt er 55 uur live vanuit de SLAM!-studio een spinningfiets draaiende gehouden door tientallen sporters, dj’s en spraakmakende gasten zoals Famke Louise, Sylvia Geersen, Melissa Krechting, Jasper Demollin en Tom Coronel. Elk uur zit er een andere gast met een bijzonder verhaal op de fiets. Op donderdag verplaatst de studio van SLAM! naar de centrale Spin for Life locatie in Amsterdam, waar de spinningmarathon om 16.00 uur officieel wordt geopend. Dj’s die tijdens Spin for Life voor de spinners gaan draaien zijn onder meer La Fuente, WeDamnz en Michael Amani. Alles is de hele week live te volgen via radio, SLAM! TV, socials, Youtube en Twitch.

Stichting Fight cancer, SportCity, SLAM! en Global Media & Entertainment hebben de afgelopen periode iedereen opgeroepen om mee te doen aan de grootste spinning marathon ooit om geld op te halen voor kankeronderzoek voor jongvolwassenen. Op donderdag 23 maart gaat het gebeuren. Tussen 16.00 en 00:00 uur gaan er op 27 SportCity locaties door heel Nederland meer dan 2000 mensen spinnen op de beats van SLAM!. Op dit moment is er al meer dan 300.000 euro opgehaald. Om dit bedrag nog flink te verhogen, gaat SLAM! los met een unieke radio week met vele bijzondere acties, gasten en luisteraars die vertellen waarom het zo belangrijk is om geld op te halen voor kankeronderzoek voor jongvolwassenen.

Martijn Zuurveen – Radio Director SLAM! – legt uit: 'Alles draait bij SLAM! om positieve energie. Wij boosten 24/7 het leven. Dat is niet vanzelfsprekend, dat beseffen we ons elke dag. SLAM! wil daarom een boost geven aan baanbrekend kankeronderzoek. Dat doen we door aandacht te genereren voor dit event voor  Stichting Fight cancer en zo onze luisteraars op te roepen om mee te doen. De energieke muziekmix van SLAM! geeft de deelnemers natuurlijk de ultieme boost tijdens de spinningmarathon. Met veel passie verzorgen wij de beats in aanloop naar en tijdens Spin for Life op donderdag 23 maart.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers