De highlights van Cartoonito in april

maandag 1 april 2024
Foto: © Cartoonito/Media Tornado 2024

Alice is een meisje van zes dat een magische sleutel heeft ontdekt waarmee ze naar Wonderland kan reizen! In dit wonderbaarlijke land beleeft ze allerlei avonturen met haar beste vriend Lewis, een wit konijn dat nog kan praten ook.

Samen ontdekken ze wat er allemaal in dit betoverende land te beleven valt – en ontmoeten ze knotsgekke personages als de Koningin, Chester de kat en Tweedle-Dum en Tweedle-Dee. Met Alice en Lewis wordt elke dag een feestje!


Bekijk de nieuwe afleveringen van 'Alice & Lewis' vanaf 8 april elke dag om 15.30 uur op Cartoonito!

WIJ HOUDEN VAN TOM EN JERRY
VANAF 15 APRIL
Elke dag te zien om 7.00 uur

Er hangt liefde in de lucht! Vooral onze liefde voor Tom en Jerry. Er is geen betere manier om je dag te beginnen dan met de klassieke grappen en avonturen van dit iconische duo.

Geniet daarom deze maand vanaf 15 april elke dag om 7.00 uur op Cartoonito van Tom & Jerry shows en films.

MOLMANS: KRONKEL & MANNY
VANAF 8 APRIL
Elke dag te zien

Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Molmans te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en recycling. De serie weeft deze thema's op een speelse en onderhoudende manier in de verhaallijnen, waardoor het niet alleen een plezier is om naar te kijken, maar ook waardevolle lessen leert die resoneren met jonge kijkers.

Dertien korte filmpjes van 1,5 / 2 minuten van de Moley show zijn verspreid over het reguliere schema Cartoonito!

KNUFFELEN MET TEDDY!
NU TE ZIEN

Zin in knuffelen? Het is tijd voor knuffels op Cartoonito tijdens 'Knuffelen met Teddy'! Dus pak je favoriete teddybeer en volg Mr. Bean tijdens de gezellige ochtenden vol knuffels met zijn beste vrienden.

Bekijk de afleveringen van 'Knuffelen met Teddy'! Vanaf nu elke dag om 6.00 uur te zien op Cartoonito!

ALICE & LEWIS
VANAF 8 APRIL
Elke dag om 15.30 uur

Persbericht Cartoonito/Media Tornado
https://www.cartoonito.nl/
Meer artikels over Cartoonito

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers