Nieuw in april op HBO Max

maandag 1 april 2024
Foto: © HBO Max 2024

Wat is er in april allemaal te zien op streamingdienst HBO MAX. We geven je graag een overzicht van alle series en programma's die je deze maand kan verwachten.

Stream 'Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV', HBO Original-miniserie 'The Sympathizer', Max Original-serie 'Conan O'Brien Must Go', de HBO Original-documentaireserie 'The Jinx - Part Two' en 'The Synanon Fix', de HBO Original documentairefilms 'Brandy Hellville & The Cult of Fast Fashion' en 'An American Bombing: The Road to April 19th' en seizoen vier van de HBO Original-serie 'We're Here' in april op HBO Max.


De zevendelige HBO Original-miniserie 'The Sympathizer' gaat op maandag 15 april a.s. in première op HBO Max. Park Chan-wook en Don McKellar zijn co-showrunners en uitvoerend producenten. De hoofdrollen worden vertolkt door Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong en Robert Downey Jr. die meerdere rollen speelt. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Pulitzerprijs-winnende roman van Viet Thanh Nguyen. De serie is een spionagethriller en interculturele satire over de strijd van een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de Vietnamoorlog en zijn nieuwe leven als vluchteling in Los Angeles, waar hij erachter komt dat zijn spionnenleven nog niet helemaal achter zich ligt.

Mode staat gelijk aan identiteit voor tienermeisjes, en één merk, Brandy Melville, heeft een cult-achtige aanhang ontwikkeld ondanks de controversiële slogan 'one size fits most' en enkele onsmakelijke praktijken. Achter een glimmende Instagram-façade gaat een schokkend giftige wereld schuil, en een bredere weerspiegeling van de wereldwijde fast fashion-industrie. Fast fashion is niet alleen maar glitter en glamour - het is een uitbuitende business die de planeet vervuilt omwille van de winst. De HBO Original-documentaire 'Brandy Hellville & The Cult of Fast Fashion' is vanaf 14 april te zien.

In de serie 'Conan O'Brien Must Go' (18/04) bezoekt de Emmy-winnende talkshowhost nieuwe vrienden die hij heeft ontmoet via zijn podcast Conan O'Brien Needs a Fan. O'Brien bezoekt Noorwegen, Thailand, Argentinië en Ierland, en verrast een aantal van zijn meest memorabele fans terwijl hij ook de lokale cultuur, keuken en bezienswaardigheden in zich opneemt.

'The Jinx - Part Two' (22/04) is een nieuwe reeks van zes afleveringen van de baanbrekende Emmy-winnende documentaireserie 'The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst', van Andrew Jarecki. In deel twee zetten de filmmakers hun onderzoek acht jaar voort, waarbij ze verborgen materiaal ontdekken, Dursts gevangenisgesprekken en interviews met getuigen die tot nu toe hadden gezwegen.

Seizoen 4 van 'We're Here' (25/04) volgt de beroemde drag queens, Sasha Velour, Priyanka, Jaida Essence Hall en Latrice Royale, terwijl ze de missie van de show voortzetten om liefde en verbinding te verspreiden door middel van de kunst van drag in kleine steden in Amerika. De queens werken samen met deelnemers in Murfreesboro, Tennessee en Tulsa, Oklahoma, evenals in omliggende steden, en werpen een diepgaande, meeslepende blik op recente anti-LGBTQ+-wetgeving en het effect dat het heeft gehad op de gemeenschap.

HIGHLIGHTS VAN APRIL

2 APRIL
THE SYNANON FIX

4 APRIL
DIVIDED YOUTH

6 APRIL
METALOCALYPSE: ARMY OF THE

7 APRIL
ALEX EDELMAN: JUST FOR US

8 APRIL
ALL AMERICAN – Seizoen 6

10 APRIL
BRANDY HELLVILLE & THE CULT OF FAST FASHION

15 APRIL
THE SYMPATHIZER

17 APRIL
AN AMERICAN BOMBING: THE ROAD TO APRIL 19TH

18 APRIL
CONAN O’BRIEN MUST GO

21 APRIL
SIERRA MADRE: CLASH IN PARADISE

22 APRIL
THE JINX: PART TWO

25 APRIL
VELMA – Seizoen 2
WE’RE HERE – Seizoen 4

2 MEI
HACKS - Seizoen 3

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers