Cartoon Network highlights oktober 2022

zondag 2 oktober 2022
Foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2022

De 'Total Dramarama' serie herintroduceert een aantal van de originele 'Total Drama' personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet.

Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.


Het gloednieuwe derde seizoen van 'Total Dramarama' is te zien 24 oktober, elke weekdag om 15.00 uur bij Cartoon Network.

SCOOBY-DOO EN RAAD DE CLUE
VANAF 10 oktober
elke weekdag om 18.15 uur

NIEUWE AFLEVERINGEN
Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op in de nieuwe afleveringen van 'Scooby-Doo en Raad de Clue'. Daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.

Kijk vanaf 10 oktober elke weekdag om 18.15 uur naar de nieuwe afleveringen van 'Scooby-Doo en Raad de Clue' bij Cartoon Network!

HALLOWEEN BIJ CARTOON NETWORK
VANAF 29 oktober
Elke dag om 10.50 uur

STUNT
Het zal griezelig worden bij Cartoon Network! Geniet van spanning en sensatie op Halloween met Scooby-Doo, The Teen Titans, Gumball en meer.

Kijk vanaf 29 oktober, elke dag om 10.50 uur, naar griezelige afleveringen bij Cartoon Network!

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
https://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers