'Everyday Gourmet: Sweet Edition' in april nieuw op 24Kitchen

zondag 31 maart 2024
Foto: © 24Kitchen 2024

'Everyday Gourmet: Sweet Edition' bevat elke soort delicatesse die je maar kunt bedenken, prachtige koekjes en smakelijke taarten afkomstig uit AustraliŽ, Zuid-Amerika en zelfs het Middellandse Zeegebied.

Met de beste chocolade, karamel, bessen, bananen en de beste bakkers uit het vak leer je alles maken, van adembenemende restaurantwaardige lekkernijen tot eenvoudige zelfgemaakte desserts. Samen met gerenommeerde chef-koks en foodstylisten in de keuken laten tv-kok Justine en haar gasten je zien hoe je de verrukkelijkste desserts maakt.


Vanaf 1 april, elke werkdag om 15.30 uur op 24Kitchen.

NIEUW
GREAT BRITISH MENU S14

'Great British Menu' seizoen 14 keert terug op 24Kitchen, om met nieuwe uitdagingen de culinaire vaardigheden van de deelnemers te testen. Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de laatste keer dat The Beatles samen live speelden, strijden de meest getalenteerde chef-koks van het land om een unieke kans om te koken op een feestmaal voor beroemdheden in de Abbey Road Studios.

Vanaf 2 april, elke dinsdag om 20.00 uur op 24Kitchen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in ItaliŽ, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers