'TV Monument' met Dione de Graaff maandag bij Omroep MAX

zondag 31 maart 2024
Foto: © Omroep MAX 2022

Dione de Graaff ziet zichzelf en haar vakgenoten als water dat uit de kraan stroomt; het is er altijd, maar valt nauwelijks op.

Daarentegen ziet Dionne Stax een vakvrouw die geïnteresseerd is in mensen en altijd nieuwsgierig is gebleven.


Het gesprek met Dione vindt plaats op de tennisbaan in Leusden, waar de passie voor sport ontstaat. Ook met interviewen is Dione al op jonge leeftijd bezig. Haar professionele carrière begint bij Omroep Amersfoort, waar ze veel kilometers maakt. Een paar jaar later stapt Dione over naar de NOS, hoe waren de eerste dagen daar? Als bij een ongeluk haar partner overlijdt, heeft dat vanzelfsprekend grote gevolgen. Hoe verwerkt Dione dit drama? Het gesprek wordt afgesloten met de recente ontwikkelingen bij de NOS; hoe kijkt Dione daar tegenaan?

'TV Monument - Dione de Graaff', maandag 1 april om 11.10 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers