Videoland streamt in april de langverwachte Original 'Máxima'

zondag 31 maart 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Met Koningsdag in aantocht zet Videoland niet onze koning, maar koningin in de schijnwerpers in de langverwachte Videoland Original 'Màxima'.

Deze serie vertelt het verhaal van Máxima's reis van haar jeugd tot aan haar toekomst als koningin van Nederland. Naast deze dramaserie, staat er ook genoeg spanning op het menu.


Bereid je voor op spraakmakende onthullingen en nieuwe feiten in een nieuw seizoen van John van den Heuvels Videoland Original 'De Jacht Op De Mocro-Maffia'. Meer zin in reality en drama? Dan zit je goed bij 'Ex on the Beach Double Dutch: All Stars' met een spectaculair seizoen vol spanning, lust en intriges. Ook staan er livestreams van 'GLORY 91' en de finale van 'Big Brother' op de planning, waarbij de vraag is: wie zal er met de winst vandoor gaan?

Highlights april

'Blair Witch'
'Blair Witch' is een Amerikaanse psychologische horrorfilm uit 2016, geregisseerd door Adam Wingard en geschreven door Simon Barrett. De film dient als een direct vervolg op de originele cult-horrorfilm "The Blair Witch Project" uit 1999. In de film trekt een groep studenten naar de bossen van Black Hill in Maryland om de reden achter de verdwijning van de zus van een van de leden te onderzoeken. Zodra de eerste nacht begint, wordt de groep geteisterd door bovennatuurlijke verschijningen en een dreigende aanwezigheid van de 'Blair Witch’. Deze film is een must-see voor fans van het horror-genre met enige interesse in het bovennatuurlijke.

De horrorfilm 'Blair Witch' is vanaf 1 april te streamen bij Videoland.

'Pink Moon'
'Pink Moon' is een Nederlandse komedie/dramafilm uit 2022, geregisseerd door Floor van der Meulen en geschreven door Bastiaan Kroeger waarbij een hechte familie uit elkaar wordt gedreven door de keuze van vader Jan die tijdens een familiediner verklaart dat hij levensmoe is. Het nieuws komt compleet onverwacht voor dochter Iris. Ze trekt per direct bij hem in en besluit verlof te nemen. Naarmate de vastgestelde datum voor het einde steeds dichterbij komt, probeert zij erachter te komen waarom hij nou echt tot dit besluit is gekomen.

De dramafilm 'Pink Moon' is vanaf 1 april te streamen bij Videoland.

'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars' S10
De Tablet of Terror heeft dit jaar bekende gezichten van de afgelopen seizoenen verzameld en is klaar om hun zonnige vakantie te veranderen in één grote hel. Komen deze namen je bekend voor? Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour reizen af naar een tropisch oord in Colombia voor 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars'. Veel tijd om te genieten is er niet want de Tablet of Terror heeft voor de All Stars grote plannen in petto. Zal de drama tot ongekende hoogte stijgen, of weten de All Stars hun emoties in toom te houden te midden van alle drama? Eén ding is zeker; dit seizoen gaat sowieso heel veel drama, liefde, haat en intriges bevatten. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?

'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars S10' is vanaf 7 april wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf 9 april wekelijks te streamen bij Videoland.

'De Jacht Op De Mocro-Maffia' S5
Misdaadjournalist John van den Heuvel komt opnieuw met spraakmakende onthullingen en nooit eerder vertoonde beelden. Het net sluit zich rondom de organisatie van de tot levenslang veroordeelde Ridouan Taghi. Steeds meer kopstukken, onder wie zijn eigen zoon Faissal, zitten vast. De keiharde drugshandel gaat gewoon door: in de Dominicaanse Republiek sluit John aan bij de narcoticabrigade die Dennis G. oppakt, de rechterhand van Taghi. In Turkije laat hij zien dat 'Bolle' Jos Leijdekkers, Nederlands meest gezochte crimineel, met hulp van plaatselijke criminele bendes en corrupte ambtenaren uit handen van de internationale opsporingsdiensten weet te blijven. Het vijfde seizoen zit meer dan ooit boven op de actualiteit in de altijd doordraaiende keiharde onderwereld.

Het vijfdelige, nieuwe seizoen van 'De Jacht Op De Mocro-Maffia' is vanaf 10 april in zijn geheel te streamen bij Videoland. De eerdere seizoenen zijn al te streamen bij Videoland.

Finale 'Big Brother'
Dé grote finale van 'Big Brother 2024' met Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Wekenlang volgden we een groep mensen 24/7 door de bijna 130 camera's in het 'Big Brother'-huis. Ze zijn door Big Brother flink op de proef gesteld met spellen en uitdagingen. Na deze avond weten we wie er met de winst naar huis gaat.

'Finale Big Brother' is op 13 april vanaf 20.00 uur live te streamen bij Videoland.

'Máxima'
Dé zesdelige Videoland Original dramaserie die het leven van Koningin Máxima verkent. De serie vertelt het verhaal van Máxima's reis van haar vroege leven in Argentinië en New York tot aan haar toekomst als koningin van Nederland. Het heden start in Sevilla in 1999, wanneer Máxima kroonprins Willem-Alexander ontmoet, en blikt terug op haar ervaringen uit het verleden die haar hebben gevormd tot de vrouw die ze vandaag de dag is. De serie volgt Máxima terwijl ze haar relatie met de Nederlandse kroonprins navigeert en haar weg naar de top vindt, terwijl ze onderweg uitdagingen het hoofd moet bieden, waaronder controverse rond de politieke carrière van haar vader tijdens het regime van Videla.

'Máxima' is vanaf 20 april wekelijks te streamen bij Videoland.

'Cocomelon' S3, 'Cocomelon: Cece Time', 'Cocomelon: Dnace Party', 'Cocomelon: It's Cody Time', 'Cocomelon: JJ's Animal Time'
Een Amerikaanse animatieserie gericht op jonge kinderen. Met het derde seizoen genieten zij van nieuwe liedjes en personages, evenals educatieve lessen en avonturen die hun nieuwsgierigheid en verbeelding stimuleren. De afleveringen bieden verschillende uitdagingen aan kinderen, zoals tellen, kleuren, dieren, vormen, de natuur en meer om hen te helpen bij hun intellectuele en emotionele ontwikkeling. Alle afleveringen worden gepresenteerd door de familieleden van het fictieve gezin die ook in de serie voorkomen, wat helpt bij herkenbaarheid van de personages.

'Cocomelon S3', 'Cece Time', 'Dance Party', 'It's Cody Time' en 'JJ's Animal Time' zijn vanaf 27 april te streamen bij Videoland.

'GLORY 91'
Het Dôme de Paris opent opnieuw haar deuren voor ‘GLORY 91’, met als grote publiekstrekker Bahram Rajabzadeh op de kaart. De ster van de Azerbeidzjaanse kickbokser is rijzende, zeker na zijn ijzersterke optreden bij de ‘Glory Grand Prix’ begin maart. Daar verloor hij nipt in de halve finale van Levi Rigters. Maar de kleinste en lichtste deelnemer wist met zijn unieke stijl en ongekende doorzettingsvermogen de harten van alle liefhebbers te stelen. Verder vecht in Parijs regerend kampioen weltergewicht Endy ‘Bad News’ Semeleer tegen Chico Kwasi om de titel in weltergewicht. Semeleer pakte in 2022 de GLORY-wereldtitel, die hij sindsdien in drie gevechten succesvol heeft verdedigd. Naast dit titelgevecht maken spectaculaire vechters als Sofian Laïdouni, Mo Amine, Jos van Belzen en Robin Ciric hun opwachting in de ring.

‘GLORY 91’ is op 27 april vanaf 19.30 uur live te streamen bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers