'90's Dance' donderdag over Twenty 4 Seven

woensdag 10 april 2024

Hila Noorzai staat met artiesten en producers van de meest succesvolle Eurodance acts uit de jaren 90 stil bij hun succes. Samen met 2 Unlimited, Twenty 4 Seven, SNAP!, 2 Brothers on the 4th Floor en T-Spoon bespreekt ze de hoogte- en dieptepunten uit hun carrière.

Twenty 4 Seven werd bekend met hits als Is It Love en Slave to the Music. Ze wisten meer dan 20 miljoen geluidsdragers te verkopen en ze scoorden over de hele wereld meerdere nummer 1-hits. De act is ontstaan bij Ruud van Rijen. Hij was een van de eerste Eurodance producers die een rapper combineerde met een zangeres. Deze zangeres was de zestienjarige Nance. Later presentatrice van onder andere Lingo. Samen met rapper Stay-C en dansers Hanks en Jacks reisden ze van optreden naar optreden. Maar als Nance onverwacht aan de kant wordt gezet, zet het verval in.


'90’s Dance: Twenty 4 Seven', donderdag 11 april om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers