Aashna Sewpersad presenteert 'De Perstribune' bij MAX naast Margreet Reijntjes

dinsdag 25 augustus 2020

Zojuist werd bekendgemaakt dat Aashna Sewpersad vanaf zondag 30 augustus met Margreet Reijntjes wekelijks het MAX-radioprogramma 'De Perstribune' presenteert.

De nieuwe presentator van 'De Perstribune' werkte hiervoor als programmamaker bij onder meer NPO Radio 2 en FunX. Sewpersad is de opvolger van Carrie ten Napel. 'De Perstribune' is wekelijks op zondag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.


Aashna: 'Ik heb een grote passie voor radio maken én voor sport. Dat komt bij 'De Perstribune' samen. Ik vind het een enorme eer om naast Margreet elke week 'De Perstribune' te mogen presenteren en boeiende gasten te mogen ontvangen.'

Jan Slagter: 'Met Aashna haalt 'De Perstribune' een ervaren radiomaker in huis. Ik ben blij met haar komst en wens haar veel succes toe.'

Tien jaar
'De Perstribune' is de eerste zondag van september 2010 begonnen. Komende zondag wordt bij het tienjarige bestaan bescheiden stilgestaan in de uitzending.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers