AO Rally for Relief & Australian Open Live op Eurosport

dinsdag 14 januari 2020

Ook in 2020 is Eurosport weer het 'Home of Grand Slam Tennis' en zijn de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open live te volgen via Eurosport 1, Eurosport 2 en elke bal van elke baan met de Eurosport Player.

Het Grand-Slam-seizoen gaat aanstaande maandag traditiegetrouw van start in Melbourne met de Australian Open. Dit jaar wordt de aanloop van het toernooi echter overschaduwd door de bosbranden die Australië teisteren. Om geld op te halen voor de bestrijding hiervan wordt er op woensdag 15 januari een benefietwedstrijd georganiseerd; de 'AO Rally for Relief', gespeeld in de iconische Rod Laver Arena met onder meer Rodger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, Naomi Osaka en Nick Kyrgios.


Eurosport zendt de wedstrijd vanaf 9.00 uur live uit op Eurosport 1 en de Eurosport Player met commentaar van Abe Kuijl en Raemon Sluiter. De opbrengsten van 'Rally for Relief' gaan naar de bestrijding van de bosbranden in Australië. Wil je nu al doneren dan kan dat via https://www.redcross.org.au/tennis.

Raemon Sluiter co-commentator bij Eurosport
Naast 'Rally for Relief' is Raemon Sluiter ook als co-commentator te horen bij de finale van het ATP toernooi van Adelaide aanstaande zaterdag en zal de voormalig tenniser en coach van Kiki Bertens te horen zijn tijdens de Australian Open bij de uitzendingen van Eurosport. Met Kristie Boogert, Abe Kuijl, Mariëtte Pakker, Robbert Reimering én Raemon Sluiter als de commentatoren op Eurosport 1 en Sabine Appelmans, Carlo Wilmots, Marc de Hous en Frank Balvers op Eurosport 2 belooft het weer een spannend toernooi te worden.

AO Rally for Relief is woensdag 15 januari vanaf 9.00 uur LIVE te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Uitzendschema Australian Open op Eurosport 1:

Maandag 19 t/m maandag 27 januari - 01.00-14.45 uur
Dinsdag 28 januari en woensdag 29 januari (kwartfinales) - 01.00-11.30 uur
Donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari (halve finales) - 01.00-12.30 uur
Zaterdag 1 februari (finale jongens & meisjes en rolstoelfinales) - 02.15-08.00 uur
Zaterdag 1 februari (finale vrouwen) - 09.30-12.00 uur
Zondag 2 februari (finale mannendubbel) - 06.00-08.00 uur
Zondag 2 februari (finale mannen) - 09.30-12.45 uur

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers