BBB-leider Caroline van der Plas te gast in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 25 maart 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag'. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Caroline van der Plas
Zondagmorgen is BBB-leider Caroline van der Plas te gast bij Rick Nieman. Hoe zag haar week er uit na de verkiezingszege waarbij haar partij in alle provincies de grootste werd. En wat zijn de gevolgen van deze politieke aardverschuiving? Caroline van der Plas blikt vooruit op de nieuwe politieke werkelijkheid.

President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland
President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland neemt binnenkort afscheid. Hoe kijkt de topvrouw van Shell terug op haar periode? Over Groningen, de rol van Shell in de energietransitie en de toekomst van waterstof.

Correspondent Stefan de Vries
Correspondent Stefan de Vries over de onrust in Frankrijk naar aanleiding van de verhoging van de pensioenleeftijd. Duizenden protestanten gaan de straat op. Ook schetst de correpondent een portret van president Emmanuel Macron. Hoe staat de Franse president ervoor?

Techjournalist Wouter van Noort
Techjournalist Wouter van Noort van NRC over het fenomeen geo-engineering en weermanipulatie. Wetenschappers willen het klimaat manipuleren om zo de opwarming van de aarde te dimmen. Maar wat zijn de ethische bezwaren? Wie mag er straks draaien aan de aardse thermostaat?

'WNL Op Zondag', zondag 26 maart om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers