BBB-leider Caroline van der Plas te gast in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 25 maart 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag'. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Caroline van der Plas
Zondagmorgen is BBB-leider Caroline van der Plas te gast bij Rick Nieman. Hoe zag haar week er uit na de verkiezingszege waarbij haar partij in alle provincies de grootste werd. En wat zijn de gevolgen van deze politieke aardverschuiving? Caroline van der Plas blikt vooruit op de nieuwe politieke werkelijkheid.

President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland
President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland neemt binnenkort afscheid. Hoe kijkt de topvrouw van Shell terug op haar periode? Over Groningen, de rol van Shell in de energietransitie en de toekomst van waterstof.

Correspondent Stefan de Vries
Correspondent Stefan de Vries over de onrust in Frankrijk naar aanleiding van de verhoging van de pensioenleeftijd. Duizenden protestanten gaan de straat op. Ook schetst de correpondent een portret van president Emmanuel Macron. Hoe staat de Franse president ervoor?

Techjournalist Wouter van Noort
Techjournalist Wouter van Noort van NRC over het fenomeen geo-engineering en weermanipulatie. Wetenschappers willen het klimaat manipuleren om zo de opwarming van de aarde te dimmen. Maar wat zijn de ethische bezwaren? Wie mag er straks draaien aan de aardse thermostaat?

'WNL Op Zondag', zondag 26 maart om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers