Britse popster George Ezra komt alsnog naar Qmusic voor intiem concert

donderdag 17 november 2022

Op maandag 5 december staat George Ezra in the Qube, de intieme concertzaal van Qmusic. Dit is het inhaalconcert van het eerder afgelaste optreden dat hij oorspronkelijk op 5 augustus zou geven.

Met wereldwijde hits als ‘Budapest’, ‘Shotgun’, ‘Anyone For You (Tiger Lily)’ en ‘Green Green Grass’, is de Britse zanger niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten.


Het concert ging afgelopen zomer niet door omdat de 29-jarige Brit wegens privéomstandigheden niet kon afreizen naar Amsterdam. De tickets die luisteraars toen voor het concert hebben gewonnen blijven geldig voor het inhaalconcert op 5 december.

Met het nummer 'Budapest' brak de Britse singer-songwriter in 2014 op 20-jarige leeftijd internationaal door bij het grote publiek. Sindsdien bestormde hij regelmatig de hitlijsten en zijn grootste succes tot nu toe was het lied 'Shotgun', dat op nummer één belandde in de Top 40. Meer recent wisten ook 'Anyone For You (Tiger Lily)' en 'Green Green Grass' de top 10 van de belangrijkste Nederlandse hitlijst te bereiken. In juni kwam zijn derde studioalbum ‘Gold Rush Kid’ uit. Het album kwam binnen op #5 in de Nederlandse album chart. In maart 2023 staat Ezra in de Ziggo Dome, maar dit jaar krijgen luisteraars van Qmusic dus al de kans hem te zien in een intieme setting.

The Qube
The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, The Script, Dua Lipa, John Legend en Ed Sheeran gingen George Ezra voor in eerdere edities van the Qube. De laatste editie was die van Lewis Capaldi.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers