Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet

maandag 13 mei 2024

FunX-dj Fernando Halman heeft zojuist bekendgemaakt dat niemand minder dan Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns op donderdag 30 mei optreden tijdens de FunX Music Awards.

Daarmee is de line-up voor de awardshow compleet: eerder maakte NPO FunX al bekend dat Jonna Fraser, CHO en Reanny te zien zijn tijdens de show.


De FunX Music Awards worden gepresenteerd door Fernando Halman en Soundos El Ahmadi. De awards worden die avond uitgereikt door onder anderen Yeliz Cicek, Alkan Coklu, Keizer en Lovella Telesford. Het publiek kan nog tot donderdag 30 mei om 17.00 uur stemmen op hun favorieten via FunX.nl/awards.

'Behind The Beat'
In de mini-documentaireserie 'Behind The Beat' volgt presentatrice Ouassima Tajmout artiesten in aanloop naar de FunX Music Awards. In de eerste aflevering volgt ze Reanny, die genomineerd is in de categorie Next Best en optreedt tijdens de awardshow. We zien haar thuis en in de studio, van haar fittings tot aan de repetities van de FunX Music Awards. 'Behind The Beat' is vanaf dinsdag 28 mei te zien op het YouTube-kanaal van FunX. De andere aflevering verschijnt na de FunX Music Awards op donderdag 30 mei. Wie Ouassima daarin volgt blijft nog tot die tijd een verrassing.

Over FunX Music Awards
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland voor de beste MC's, zangers en dj’s van eigen bodem. Dit jaar worden de awards voor de elfde keer uitgereikt. De winnaars worden bepaald door het publiek van NPO FunX. Ruim twee weken lang stemmen zij op hun favoriete artiesten in verschillende categorieën waaronder: Artist of the Year, Best Song en Next Best.

Persbericht FunX
https://www.funx.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers