Cartoonito maakt zich klaar voor Batwheels

vrijdag 17 maart 2023
Foto: Boomerang - © Day One MPM 2023

Riemen vast en sluit je aan bij de 'Batwheels' en DC superhelden, Batman, Robin, en Batgirl, terwijl ze Gotham City beschermen tegen een team van schurken!

'Batwheels' is een leuke actie-avonturenshow die de twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en voertuigen! Zij zijn de Batwheels, een geweldige groep van super-krachtige misdaadbestrijdende voertuigen die Gotham City verdedigen samen met een aantal DC superhelden.


De heldhaftige Batwheels, tot leven gebracht door de Batcomputer om Gotham City te helpen verdedigen, beleven hilarische avonturen en adembenemende actie terwijl ze belangrijke levenslessen leren. Aangevoerd door Bam, de Batmobile, moeten de Batwheels de uitdagingen van een pas opgericht superteam doorstaan, evenals de groeipijnen die horen bij het kind zijn. Deze sympathieke en ambitieuze serie volgt de reis van dit dynamische team wanneer ze hun heldhaftige avonturen beleven, en jonge kinderen de waarde van zelfvertrouwen, vriendschap en samenwerken leren.

De sterrencast bestaat uit onder andere Ethan Hawke (als Batman), Jacob Bertand (als Bam de Batmobile), Gina Rodriguez (als Catwoman) en Xolo Maridueña (als Snowy de Snowcrawler). Sam Register (Looney Tunes Cartoons) dient als uitvoerend producent, Michael G. Stern (Doc McStuffins) als co-uitvoerend producent, Simon J. Smith (Penguins of Madagascar) als toezichthoudend producent en Steven Fink van Bang Zoom Ltd. als producent. 'Batwheels', gebaseerd op personages van DC,  wordt geproduceerd door Warner Bros. Animation met animatie ondersteuning van Superprod Studio.

'Batwheels' debuteert met de half uur durende prequel special 'Secret Origin of the Batwheels' op Cartoonito op 18 februari dat het achtergrondverhaal vertelt over hoe de Batwheels zijn ontstaan.

Ga mee tijdens de actievolle avonturen van de 'Batwheels' vanaf 18 februari op Cartoonito.

Persbericht Media Tornado/Cartoonito
https://www.cartoonito.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers