'De Monitor' gooit het dossier beroepsziekten op tafel

zaterdag 5 december 2015

De conclusie van het dossier Beroepsziekten. Ruim twee jaar geleden startte De Monitor een onderzoek naar beroepsziekten in Nederland.

Meerdere uitzendingen lieten zien dat mensen in Nederland vaker ziek worden door hun werk dan bekend is. En daar waren uiteenlopende redenen voor. In deze uitzending nieuwe gevallen en worden de resultaten van twee jaar onderzoek opgesomd. En er wordt verhaal gehaald bij de partijen die hier voor verantwoordelijk zijn. Wat doet de politiek om er voor te zorgen dat professionals in Nederland beter beschermd worden tegen een beroepsziekte?


'De Monitor', zondag 6 december om 22.35 uur op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers