'De Perstribune' blikt live vanuit Hamburg vooruit op eerste wedstrijd Oranje

zaterdag 15 juni 2024

'De Perstribune' zendt zondag live uit vanuit Hamburg. Tussen 12.00 en 14.00 uur maken Margreet Reijntjes en Ron Vergouwen de luisteraars van NPO Radio 1 warm voor de allereerste EK-wedstrijd van Oranje.

De wedstrijd Polen - Nederland wordt vanaf 15.00 uur in Hamburg gespeeld, 'De Perstribune' zendt in de uren daarvoor live uit vanuit The Baby Goat Barn, een café in de Duitse stad. 'De Perstribune' is zondag 16 juni tussen 12.00 en 14.00 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1.


In de uitzending zijn onder meer Marianne van Leeuwen en Martijn Krabbendam te gast; Van Leeuwen is directeur betaald voetbal van de KNVB en Krabbendam is voetbaljournalist en ‘oranjewatcher’ van Voetbal International. Jeroen Elshoff is voetbalcommentator en doet voor de NOS verslag van Polen - Nederland. Samen met oud-commentator Evert ten Napel is hij te horen in de uitzending. Het feest is compleet met Nico-Jan Hoogma - oud-speler van HSV in Hamburg - en zanger Dennie Christian in de tijdelijke studio.

The Baby Goat Barn heeft een Nederlandse eigenaar en is dé stamkroeg van Nederlanders in Hamburg. Het cafe ligt in de buurt van de UEFA-fanzone, waar de wedstrijd op grote schermen wordt vertoond.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers